Next Mojito: de ultieme elektrische retro scooter

Ontdek de Next Mojito: een prachtige elektrische retro scooter met een knipoog naar Vespa-design. Deze escooter biedt een indrukwekkend bereik, solide bouwkwaliteit en tal van karakteristieke kenmerken die hem ideaal maken voor woon-werkverkeer. Bovendien is hij geschikt voor twee personen en uitgerust met een krachtige elektromotor!

Stijlvolle retro look van de Next Mojito scooter

voorkant next mojito scooter elektrische zwart spaans merk

De stijlvolle retro look van de Next Mojito springt meteen in het oog. Maar deze elektrische scooter is meer dan alleen mooi: hij staat garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Dankzij de grote standaard accu en uitbreidingsmogelijkheden biedt de Next Mojito een groter bereik dan gemiddeld.

Verdubbel uw rijbereik met een 2de accu

Kies voor een tweede accu bij uw Next Mojito en verdubbel het rijbereik! Met één accu haalt u tot 100 kilometer bij een snelheid van 45 kilometer per uur. Kiest u voor de snorscooter-variant, dan bedraagt het bereik zelfs 200 kilometer. Met een dubbele accu komt u op een bereik van 200 kilometer bij 45 km/u of 400 kilometer bij 25 km/u. Weinig escooters kunnen concurreren met deze specificaties en het prachtige design van de Next Mojito.

Betrouwbaarheid en stijl gecombineerd

next mojito scooter achterkant zwarte model

De Next Mojito is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een betrouwbare en degelijke keuze. Dit is geen instapmodel, maar een serieuze escooter voor dagelijks gebruik. De fraaie afwerking en chique details, zoals chromen randen en accenten, maken het verschil met goedkopere scooters.

De Next Mojito, Luxe en praktische opties standaard aanwezig

next mojito scooter rechts achter zwarte uitvoering mat

De Next Mojito is standaard uitgerust met handige functies zoals een metalen tassenhaak, een anti-diefstal alarm en anti-diefstal contactslot. Ook kunt u zowel vooruit als achteruit rijden, wat het manoeuvreren en parkeren eenvoudiger maakt. Bovendien beschikt de scooter over een midden- en zijstandaard en zelfs een USB-aansluiting voor uw telefoon.

Verschil tussen Next Mojito scooter en motorscooter

De Next Mojito is beschikbaar als snorscooter (25 km/u), bromscooter (45 km/u) en motorscooter (105 km/u). Het verschil tussen de scooter- en motorscooter-versies zit vooral in de motoropstelling en het remsysteem. Beide scooter-versies zijn even robuust en betrouwbaar als de motorscooter.

Escooter met hoog zitcomfort en opbergruimte

De Next Mojito scoort hoog op zitcomfort dankzij het fraai vormgegeven retro zadel. Er is voldoende zitruimte voor zowel bestuurder als passagier, inclusief comfortabele uitklapbare voetsteunen. Onder het zadel bevindt zich opbergruimte die zeer ruim is. Met 1 accu kun je prima een helm opbergen op het zadel. Met 2 accu’s moet je uitwijken naar een topkoffer waarvoor al voorbereidingen zijn getroffen. Dat wil zeggen dat de beugel achterop direct gebruikt kan worden voor de montage van een koffer.

360º LED-verlichting: Verhoogde zichtbaarheid en veiligheid op de weg

next mojito voorkant koplamp neus dagrijverlichting

360º LED-verlichting, zoals de naam al aangeeft, zorgt ervoor dat je vanuit elke hoek zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Deze innovatieve verlichtingstechnologie wordt toegepast op voertuigen zoals e-scooters, fietsen en andere vervoersmiddelen om de veiligheid van de bestuurder te verhogen.

Energiezuinig en helder

De LED-verlichting is niet alleen energiezuinig, maar ook zeer helder. Dit betekent dat de verlichting minder stroom verbruikt en dus bijdraagt aan een langere levensduur van de accu. Tegelijkertijd zorgt de helderheid van de LED’s ervoor dat je duidelijk zichtbaar bent, zelfs op een afstand en bij slecht weer.

Duurzaamheid

LED-verlichting staat bekend om zijn duurzaamheid, wat betekent dat het langer meegaat dan traditionele verlichtingssystemen. De levensduur van LED’s kan vele jaren bedragen, waardoor je minder vaak lampen hoeft te vervangen en minder afval produceert.

Veiligheid overdag en ’s nachts

360º LED-verlichting draagt bij aan jouw veiligheid op de weg, zowel overdag als ’s nachts. Overdag helpt het je opvallen tussen het verkeer, terwijl het ’s nachts je zichtbaarheid verbetert. Dit is vooral belangrijk in stedelijke gebieden waar veel verkeer en onverwachte situaties kunnen ontstaan.

De Next Mojito: voorzien van een geavanceerd TFT-kleurenscherm

next mojito scooter display tft beeldscherm kleur

Tegenwoordig zijn de meeste elektrische scooters uitgerust met een LCD-display, maar slechts enkele beschikken over een geavanceerd TFT-kleurenscherm. Een voorbeeld hiervan is de Next Mojito. Het TFT-display oogt moderner dankzij de grafische vormgeving en levendige, kleurrijke beelden. Bovendien heeft een TFT-scherm een snellere reactietijd dan een LCD-scherm, wat zorgt voor een vloeiende en snelle weergave van realtime informatie, zoals snelheid. De Vespa GTS 300 motorscooter is een ander voertuig dat met dit type display is uitgerust.

Het innovatieve en speelse display van de Next Mojito toont informatie op een manier die je van een scooter uit 2023 mag verwachten. Next heeft met een toekomstgerichte blik hun scooter ontworpen en is niet blijven hangen in wat anderen deden of nog steeds doen. Ze gaan duidelijk met hun tijd mee!

Een groot voordeel van deze e-scooter is dat de beschikbare energie in de accu wordt weergegeven in een percentage. Dit is veel informatiever dan het gebruik van blokjes. Ook de energieconsumptie van de motor wordt getoond, waardoor je kunt zien dat het beklimmen van een heuvel meer energie kost dan het rijden op een vlakke weg. Dit helpt je om efficiënter met je energie om te gaan en zo het maximale uit je e-scooter te halen.

Eenvoudig opladen van de accu

Het opladen van de Next Mojito e-scooter is zeer eenvoudig. Je kunt de accu direct in de scooter opladen met de bijgeleverde oplader. Het opladen van de accu duurt ongeveer 6 uur voor een volledige lading. Mocht je een extra accu hebben aangeschaft, dan wordt ook deze tegelijkertijd opgeladen. Hierdoor ben je altijd klaar voor een lange rit zonder zorgen over de actieradius.

Milieuvriendelijk en voordelig scooter rijden

elektrische rijden op next mojito elektrische scooter

De Next Mojito is niet alleen stijlvol en praktisch, maar ook milieuvriendelijk. Dankzij de elektrische aandrijving stoot de scooter geen schadelijke uitlaatgassen uit, waardoor je bijdraagt aan een beter milieu. Bovendien zijn de onderhouds- en gebruikskosten van een elektrische scooter aanzienlijk lager dan die van een benzinescooter. Zo bespaar je op de lange termijn flink op brandstof- en onderhoudskosten.

Personaliseer jouw Next Mojito

De Next Mojito kan volledig naar jouw wensen worden aangepast. Kies uit verschillende kleuren en accessoires om jouw ideale elektrische scooter samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan een windscherm, een topkoffer, of iets anders. Zo maak je jouw Next Mojito uniek en perfect afgestemd op jouw persoonlijke stijl en behoeften.

Connectiviteit en Smart App

De Next Mojito is uitgerust met geavanceerde connectiviteitsopties. Via Bluetooth kun je jouw smartphone verbinden met de e-scooter. Er is een speciale app beschikbaar voor zowel Android- als iOS-gebruikers, waarmee je toegang krijgt tot verschillende handige functies. Denk bijvoorbeeld aan het op afstand ontgrendelen van de scooter, het controleren van de accustatus en het lokaliseren van je scooter bij verlies of diefstal.

Veiligheidssystemen

Naast de eerder genoemde 360º LED-verlichting beschikt de Next Mojito over andere veiligheidsvoorzieningen. Zo is er bijvoorbeeld een geïntegreerd alarmsysteem dat diefstal helpt voorkomen.

Onderhoud en garantie

De Next Mojito is ontworpen met het oog op eenvoudig onderhoud. De elektrische aandrijving heeft minder bewegende onderdelen dan een conventionele verbrandingsmotor, waardoor er minder kans is op slijtage en defecten. De motor is onderhoudsvrij en zal geen verdere kosten met zich meebrengen in de toekomst. Dat zal zeker gaan schelen in de portemonnee. De scooter heeft standaard 2 jaar garantie.

Next Mojito e-scooter kopen

De Next Mojito e-scooter kan op verschillende manieren worden aangeschaft. Je kunt ervoor kiezen om de scooter te kopen bij een erkende dealer of via de officiële website van het merk. In sommige gevallen zijn er mogelijk speciale aanbiedingen of kortingen beschikbaar, dus het is raadzaam om de verschillende opties te verkennen alvorens tot aankoop over te gaan.

Rijtest, review, en beoordeling

Rijervaring ★★★★★
Remmen ★★★★★
Wegligging ★★★★★
Accu mogelijkheden ★★★★★
Motor ★★★★★

Eindcijfer 5/5

Rate this post

1 gedachte over “Next Mojito: de ultieme elektrische retro scooter”

  1. Hoe kom je aan vervangende onderdelen. Kappen voorvork etc. En wat houdt het luxury model in. Ik hoor het graag. Hele mooie Spaanse scooter!

    Beantwoorden

Plaats een reactie