killerbee db50 review

Killerbee DB50 schakelbrommer review

Ontdek de Nieuwe Sensatie: De Killerbee DB50 Super Motard Ben je klaar voor iets nieuws en opwindends op de weg? Maak kennis met de Killerbee DB50 euro5, de nieuwste toevoeging aan de wereld van schakelbrommers. Deze brommer is niet zomaar een vervoersmiddel, het is een statement op wielen! De DB50 is helemaal nieuw op de … Lees meer

killerbee-f99-schakelbrommer

Killerbee schakelbrommer en scooter merk

Sinds 2004 heeft Killerbee een sterke aanwezigheid gevestigd op de Europese scooter- en brommermarkt. Met een reputatie voor innovatie en kwaliteit, staat dit merk bekend om zijn brede scala aan voertuigen die zijn ontworpen om aan verschillende behoeften en smaken te voldoen. Killerbee werkt uitsluitend samen met hoog gekwalificeerde producenten die hun naam en expertise … Lees meer

Nieuwe kleur Honda DAX en updates CB125F

Nieuwe kleur Honda DAX en updates CB125F

Honda heeft onlangs aangekondigd dat de populaire Honda DAX nu verkrijgbaar is in een nieuwe kleur. Daarnaast zijn er ook updates doorgevoerd bij de CB125F. Deze updates zorgen voor optimale prestaties en een verbeterde rijervaring. Motorliefhebbers kunnen nu genieten van een frisse look en geavanceerde functies met deze nieuwe modellen van Honda.

Nieuwe Royal Enfield Himalayan

Nieuwe Royal Enfield Himalayan

De nieuwe Royal Enfield Himalayan is een avontuurlijke motorfiets die geschikt is voor elk terrein. Met zijn krachtige motor en robuuste frame biedt hij stabiliteit en controle, zelfs op ruige paden. Met een comfortabele zitpositie en betrouwbare remmen is deze motorfiets perfect voor lange reizen en off-road avonturen. De Nieuwe Royal Enfield Himalayan is een ideale keuze voor avontuurlijke rijders die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en stijl.

EICMA 2023: Vespa MY24

EICMA 2023: Vespa MY24

De EICMA 2023 heeft Vespa-liefhebbers enthousiast gemaakt met de aankondiging van de Vespa MY24. Deze nieuwe scooter belooft verbeterde prestaties, een strak design en geavanceerde technologie. De release van de MY24 wordt met veel verwachtingen tegemoet gezien binnen de scootergemeenschap.

Subsidies en financiële ondersteuning voor de aanschaf van een scootmobiel

Subsidies en financiële ondersteuning voor de aanschaf van een scootmobiel

Subsidies en financiële ondersteuning voor de aanschaf van een scootmobiel kunnen een belangrijke rol spelen bij het vergemakkelijken van mobiliteit voor mensen met een beperking. Verschillende gemeenten bieden subsidies aan om de kosten van een scootmobiel te verminderen. Daarnaast zijn er ook andere financiële regelingen beschikbaar, zoals het Persoonsgebonden Budget (PGB) en de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Deze maatregelen zorgen ervoor dat scootmobielen toegankelijker worden voor mensen die ze nodig hebben.

gesloten scootmobiel in de supermarkt

Mag je met een canta, of gesloten scootmobiel of brommobiel een supermarkt binnen, of een winkel zoals Ikea?

In onze steeds toegankelijkere samenleving rijst vaak de vraag: mogen voertuigen zoals de Canta, gesloten scootmobielen of brommobielen supermarkten, winkelcentra, of grote winkels zoals IKEA betreden? Deze compacte voertuigen, ontworpen voor verbeterde mobiliteit en onafhankelijkheid, zijn een uitkomst voor velen. Echter, wanneer het aankomt op het betreden van openbare ruimtes, bestaan er specifieke regels en … Lees meer

Scootmobiel huren versus kopen: wat zijn de voor- en nadelen?

Scootmobiel huren versus kopen: wat zijn de voor- en nadelen?

Veel mensen overwegen een scootmobiel, maar twijfelen tussen huren of kopen. Het huren van een scootmobiel biedt flexibiliteit en geen lange termijn verplichtingen, terwijl kopen zorgt voor eigendom en vaak kostenefficiënter is op de lange termijn. Het belangrijkste is om rekening te houden met individuele behoeften en financiële situatie bij het maken van deze beslissing.

Switch Energy

Switch Energy

Switch Energy is een energiebedrijf dat zich richt op het aanbieden van duurzame energieoplossingen. Ze streven ernaar om de energietransitie te versnellen door de levering van groene stroom en gas. Met hun focus op hernieuwbare energiebronnen en CO2-neutrale productieprocessen, bieden ze een betrouwbare en milieuvriendelijke keuze voor consumenten en bedrijven. Ontdek hoe Switch Energy kan helpen bij het verminderen van uw ecologische voetafdruk en het stimuleren van een duurzame toekomst.

scootmobielcentrum Nederland