Home ┬╗ Blog ┬╗ Scooters ┬╗ Elektrische scooter kopen

Elektrische scooter kopen

Ben je op zoek naar een nieuw vervoersmiddel en wil je een elektrische scooter kopen, dan ben je op deze pagina op het juiste adres. Wij hebben niet alleen een bijzonder groot aanbod aan elektrische scooters, maar ook een goede uitleg wat een elektrische scooter anders maakt dan een normale scooter op benzine.

Wat is een elektrische scooter?

Voor wie nog niet weet wat een elektrische scooter is geven wij hier een korte uitleg. Een normale scooter op benzine heeft een verbrandingsmotor en een benzinetank. Bij de elektrische scooter is de verbrandingsmotor vervangen door een elektromotor en de brandstoftank vervangen door een accu. Het uiterlijk van een elektrisch vervoermiddel hoeft tegenwoordig niet anders te zijn dan een model op benzine, maar over het algemeen zijn ze zelfs wat moderner te noemen.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een elektrische scooter?

Bij een elektrische scooter zijn er ook nadelen, net als bij de scooter op benzine. Maar er zijn ook zeker voordelen te noemen! De nadelen bij een elektrische scooter is dat het rijbereik nogal beperkt is, wat doorgaans het actieradius genoemd wordt. Hier heb je dus geen last van bij een benzine scooter. Modellen met een benzinetank halen vaak gemakkelijk een 200 kilometer op een volle tank. Elektrische modellen halen vaak een 40 tot 80 kilometer op een accu, mits je voor een extra accu kiest.

5/5 - (13 stemmen)

Plaats een reactie