Fatbike merken: een vergelijking.

Fatbike merken: een vergelijking.

Als het gaat om het kiezen van een fatbike, zijn er tal van merken om uit te kiezen. In dit artikel vergelijken we de verschillende aspecten van populaire fatbike-merken om u te helpen de juiste keuze te maken. Van frameontwerp tot bandbreedte en remmen, we bieden een overzicht van de belangrijkste kenmerken om rekening mee te houden bij het vergelijken van fatbike-merken.

De geschiedenis van de Fatbike.

De geschiedenis van de Fatbike.

De Fatbike heeft zijn oorsprong in Alaska, waar winters meedogenloos kunnen zijn. Het werd in de jaren 80 ontworpen om te worden gebruikt op zachte ondergronden zoals sneeuw en zand. De Fatbike heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld en is nu populair geworden bij avontuurlijke fietsers over de hele wereld. Met zijn brede banden biedt de Fatbike stabiliteit en grip op moeilijk terrein, waardoor het de ideale keuze is voor off-road rijden in alle seizoenen.

Killerbee XRP500 eFatbike – De beste fatbike legaal voor op de openbare weg – 25 kmh max snelheid!

Killerbee XRP500 eFatbike – De beste fatbike legaal voor op de openbare weg – 25 kmh max snelheid!

Met de Killerbee XRP500 eFatbike ben je voorzien van een vlotte fiets met een max snelheid van 25km/h. De 20 inch wielen en de 4 breedte banden garanderen veel grip onder alle omstandigheden. De achterzijde heeft lekkere dikke noppen, wat demping geeft. Aan de voor- en achterkant zitten remschijven, die veel remkracht geven, en hij is uitgerust met zeven versnellingen van Shimano. Ook schittert hij met een LED-koplamp!

fatbike v9

Fatbike Met Gashendel Kopen

De wind in je haren, de adrenaline die door je aderen stroomt en het gevoel van totale vrijheid – dat is wat je krijgt als je kiest voor een fatbike met gashendel. Dit unieke rijwiel combineert het beste van beide werelden: de robuustheid en stabiliteit van een fatbike, gecombineerd met de pure kracht en snelheid … Lees meer