Killerbee XRP500 eFatbike – De beste fatbike legaal voor op de openbare weg – 25 kmh max snelheid!

In deze blog post gaan we het hebben over de Killerbee XRP500 eFatbike; een fatbike die legaal is voor op de openbare weg en een maximumsnelheid van 25 kmh heeft! We bespreken alle kenmerken van deze unieke fiets, zoals de motor, schokbrekers, remschijven, verlichting en versnellingssysteem. Blijf lezen om te ontdekken waarom de Killerbee XRP500 de beste fatbike is voor op openbare wegen!

1. Wat is de Killerbee XRP500 eFatbike?

De Killerbee XRP500 eFatbike is een stevige, offroad-georiënteerde fiets met 20 inch wielen. De afmeting van de banden is aan de achterkant extra breed en afgerond met noppen voor maximale grip onder alle omstandigheden. De fiets is uitgerust met schokbrekers aan de voorkant en een goed zadel. Met een versnellingssysteem met 7 versnellingen van SHimmano schakelt de fiets heel soepel.

De voorkant is voorzien van een led koplamp voor dagrijverlichting en boven op het stuur zit nog een licht. Deze moet je zelf aanzetten met het aan/uit knopje. Aan de achterkant heeft het een licht zitten, maar deze moet ook zelf aangezet worden met een aan/uit knopje. Deze koplampen en achterlicht werken op batterijen en de accu heeft zelf een aan/uitschakelaar.

2. Hoe is de eFatbike uitgerust?

De Killer BEXR P500 fatbike heeft 20 inch wielen en vier brede banden, wat goed is voor veel grip onder elke omstandigheid. De schokbrekers aan de voorkant zorgen voor voldoende demping en vering. Verder is deze fiets voorzien van twee remschijven aan de voorkant en achterkant. Hierdoor is het remmen stevig en zeker onder elke omstandigheid.

Daarnaast is deze fatbike uitgerust met een Shimano versnellingssysteem. Hierdoor schakelt hij soepel en werkt het versnellingssysteem zelfverzekerd af. Tevens heeft de fiets een ledkoplamp en achterlicht en is er een batterij aanwezig om deze lichtbronnen te activeren.

 • 20 inch wielen en brede banden: veel grip en goede demping
 • 2 remschijven: stevig remmen onder elke omstandigheid
 • Shimano versnellingssysteem: soepel schakelen en zelfverzekerd werken
 • Batterij voor:
  • Ledkoplamp
  • Achterlicht

3. Populaire specificaties van de eFatbike

Specifieke kenmerken van de eFatbike

De Killer bexr p500 fatbike heeft 20 inch wielen die zowel aan de voor- als achterkant voorzien zijn van breed profiel banden met veel grip. De voorvork is voorzien van schokbrekers, en het zadel is lekker lang, waardoor het eenvoudig versteld kan worden afhankelijk van je lichaamslengte. De remmen zijn uitgerust met schijfremmen waardoor je altijd optimale remkracht hebt. Dit fietsmodel is voorzien van zeven versnellingen van Shimano.

Verlichtingsfuncties

De Killer bexr p500 fatbike heeft een led koplamp met een lens voor dagrijverlichting. Tevens heeft het fietsmodel een licht op de achterkant die je moet aanzetten met knopje. De koplamp gaat niet automatisch aan maar kan worden aangezet door op het knopje op het stuur te drukken. Deze verlichting bevindt zich op de accu en werkt dus niet met batterijen.

4. Wat kunnen de brede banden aan?

Deze P500 fatbike heeft brede banden, wat ideaal is voor het offroaden. Door de grote en dikke noppen, blijft de band goed grip houden onder alle omstandigheden. Ook heeft deze fiets schokbrekers aan de voorkant en is het zadel er long genoeg voor om erop te zitten. De fiets is verder voorzien van twee remschijven, waardoor je genoeg remkracht hebt.

Deze fatbike is ook uitgerust met een 7-versnellingssysteem van Shimano. De versnellingen schakelen heel soepel, wat het rijden natuurlijk makkelijker maakt. Ook is deze fiets voorzien van een licht systeem dat bestaat uit een LED koplamp en achterlicht. De koplamp gaat weliswaar niet automatisch aan, dit moet je zelf doen met een knopje op het stuur. De achterlicht moet je ook zelf aan en uitzetten door batterijtjes erin te doen, de accu zit los.

 • 20 inch wielen met 4 brede banden
 • 250 Watt Motor maar wel vlot
 • Lekker veel grip onder alle omstandigheden
 • Schokbrekers aan de voorkant
 • Remschijven aan beide kanten
 • 7 versnellingen van Shimano
 • LED koplamp en achterlicht

5. Hoe zit het met de demping en vering?

Demping en Vering

De Killer BEXR P500 Fatbike is uitgerust met 20 inch wielen met lekker brede banden. Door de breedte en de vele noppen combineert deze fiets stabiliteit en grip in alle omstandigheden, waardoor de perfect voor offroad gebruik. Ook beschikt de fiets over twee schokdempers aan de voorkant, voor demping van de trillingen onder wegdek. Je kunt je zadel naar voren en achteren verstellen voor een optimaal comfort.

Ook verbeterd de Fatbike jouw rem-ervaringen. Aan beide kanten zijn schijven aanwezig zodat je over optimale remkracht beschikt, ongeacht de weersomstandigheden. Aan de voorzijde is een ledkoplamp aanwezig voor veilig avonturen in het donker. Op het stuur heb je een versnellingssysteem met Shimano die het schakelen soepel maakt. En voor je veiligheid zit er ook een achterlicht bijgesloten, die je handmatig moet aandoen.

6. Welke verlichting heeft de eFatbike?

De eFatbike heeft een enorme banden heeft hij lekker breed vier breed. De banden hebben een dikke noppen waardoor er veel grip wordt gecreëerd. Deze eFatbike heeft schokbrekers aan de voorkant. Ook is de fiets voorzien van remschijfvorms die zorgen voor voldoende remkracht onder alle omstandigheden. Verder is de fiets uitgerust met een versnellingssysteem van Shimano met 7 versnellingen.

De verlichting van de eFatbike is ook van goede kwaliteit. Hij heeft een led koplamp aan de voorkant, die lijkt op een dagrijverlichting. Ook heeft de fiets hierboven nog wat licht, dat schijnt naar het wegdek toe. Aan de achterzijde zit er ook een licht, met behulp van een knopje aan de onderkant kan dit licht aan of uit gezet worden. De koplamp overschakelen kan met een knopje dat zich op het stuur bevindt.

 • Vier banden, 2 aan de voorkant en 2 aan de achterkant.
 • Remschijven voorzien van goede remkracht.
 • Versnellingssysteem van Shimano met 7 versnellingen.
 • Led koplamp als dagerijverlichting.
 • Extra licht dat naar het wegdek toe schijnt.
 • Ook aan de achterkant zit er een licht.

7. Wat maakt de accu zo speciaal?

De Killer bexr p500 fatbike heeft unieke kenmerken die het model speciaal maken. Zo heeft hij 20 inch wielen en brede 4-inch banden met veel grip, waardoor je met het model ook offroad kan rijden. De schokabsorptie is goed, dankzij de banden, en het stuur is geïntegreerd met zeven versnellingen van Shimano. Verder is er aan de voorkant een LED koplamp en remschijven voor extra veilig rijden.

De accu van de Killer bexr p500 fatbike is uniek. Hij heeft een oplaad aansluiting met afdekkapje, en om aan of uit te zetten heeft hij een aan- en uitschakelaar. De accu heeft een batterij mee, maar dat gaat niet via de accu. Verder heeft hij aan de achterkant ook een licht,maar die moet je wel zelf aanzetten met een knopje aan de onderkant. Hiermee kan je dus veilig dag én nacht rijden.

Met deze handleiding hebben we u optimaal kennis laten maken met de Killerbee XRP500 eFatbike. We hebben u geïnformeerd over alle specificaties, accessoires, technische hoedanigheden en elementen die deze elektrische fiets voor jouw zo veilig en geriefelijk mogelijk maken. Eindelijk een fatbike die legaal is voor op de openbare weg! Bedankt voor het lezen van onze blog en we hopen u graag weer te zien bij het volgende artikel.

5/5 - (2 stemmen)

Plaats een reactie