For Motion Trice – scooter scootmobiel

Gloednieuw & meteen een primeur! De For Motion Trice scooter scootmobiel combineert het beste van beide werelden: het sportieve uiterlijk van een moderne scooter met de praktische functionaliteit van een scootmobiel. Dit driewielige voertuig heeft twee achterwielen voor extra stabiliteit, ideaal voor mensen die zoeken naar betrouwbare en comfortabele mobiliteit. Dankzij de hoogwaardige bouwkwaliteit, ruime zitplaatsen voor twee personen en een groot rijbereik, biedt de For Motion Trice alle gemakken om onafhankelijk te blijven reizen, zonder dat een rijbewijs of helm nodig is.

25km of 32km p/u
€42,- per maand
Geen helm of rijbewijs
Lithium accu
1000W Motor
100 KM Bereik
3 wiel scootmobiel

Bekijk de actie prijs

Gehandicaptenvoertuig met eenvoudige besturing en veelzijdig rijkarakter

De For Motion Trice scooter scootmobiel is ontworpen met eenvoudige besturing in gedachten. Het stuur is uitgerust met een nauwkeurige gashendel en een hydraulisch remsysteem met schijfremmen op elk wiel, wat veilig en krachtig remmen mogelijk maakt met minimale inspanning. Aanpassingen zoals een voetrem of duimgas zijn beschikbaar om de besturing aan te passen aan persoonlijke voorkeuren, waardoor de scooter scootmobiel voor iedereen geschikt is. Dankzij de drie wielen en de uitgebalanceerde wielbasis biedt het voertuig ultieme stabiliteit, zelfs voor mensen met evenwichtsproblemen.

trice scootrmobiel van For Motion

Zichtbaarheid en veiligheid met dynamische verlichting

De For Motion Trice is uitgerust met dynamische LED-verlichting, ontworpen om je vanuit elke hoek zichtbaar te maken voor andere weggebruikers. Richtingaanwijzers, remlichten en koplampen zijn helder en duidelijk waarneembaar. De krachtige LED-koplampen verlichten het wegdek efficiënt, terwijl de dagrijverlichting je zichtbaarheid overdag vergroot. Dit zorgt ervoor dat je veilig kunt rijden, wetende dat je altijd goed zichtbaar bent.

Scootmobiel met krachtige accu en efficiënte Motor

De For Motion Trice wordt aangedreven door een krachtige 60V 40Ah Lithium-Polymeer (LiPo) accu die je een bereik biedt van wel 100 kilometer bij een constante snelheid van 25 km per uur. Als je kiest voor de optionele grotere accu, kun je nog verder reizen zonder op te laden. Deze accu zit stevig in een roestvrijstalen behuizing, voorzien van een digitale batterijmeter voor nauwkeurige weergave van het resterende rijbereik. De onderhoudsvrije 1000W elektromotor levert betrouwbare prestaties en maakt het gemakkelijk om de topsnelheid van 32 km per uur te bereiken. Met voldoende kracht om hellingen tot 15 graden te overwinnen, kan de For Motion Trice zonder problemen een ondergrondse parkeergarage of steile heuvel aan.

scooter scootmobiel - For Motion Trice - 3 wieler

Uitstekend rijcomfort en veelzijdige opbergruimte bij de For Motion Trice

De For Motion Trice is ontworpen voor ultiem rijcomfort, met een zitting die voldoende ruimte biedt voor twee personen en royale beenruimte voor langere bestuurders. De achterschokbrekers zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen moeiteloos het gewicht van twee personen dragen. De voorvering zorgt voor soepel rijgedrag, zelfs op oneffen terrein. De scooter scootmobiel is bovendien uitgerust met handige opbergruimtes, zoals een koffer achterop die als rugsteun voor de passagier dient en veel ruimte biedt voor bagage. Onder het zadel is een royale opbergruimte te vinden, terwijl een bekerhouder met USB-aansluiting onder het stuur het opladen van je telefoon mogelijk maakt. Zo ben je altijd voorbereid, waar je ook heen gaat.

for motion trice usb bekerhouder tassenhaak

Scooter scootmobiel met hoogwaardig remsysteem voor optimale veiligheid

De For Motion Trice scooter scootmobiel is uitgerust met een remsysteem van hoge kwaliteit, waardoor de veiligheid van elke rit is gegarandeerd. Ieder wiel is afzonderlijk voorzien van een eigen remschijf, terwijl de remklauwen uitgerust zijn met dubbele remzuigers. Dit ontwerp zorgt voor betrouwbare prestaties en uitstekende remkracht. Het hydraulisch bediende systeem vereist minimale krachtinspanning, waardoor zelfs mensen met weinig handkracht veilig tot stilstand kunnen komen. Het schijfremsysteem is bovendien onderhoudsvriendelijk en duurzaam, wat bijdraagt aan een probleemloze rijervaring. Zo kun je vol vertrouwen op pad gaan, wetende dat je altijd veilig kunt remmen, ongeacht de omstandigheden.

De Trice heeft lichtmetalen velgen en brede banden voor optimale grip

De For Motion Trice scooter scootmobiel is uitgerust met hoogwaardige lichtmetalen velgen van 10 inch, zwartgekleurd voor een sportief uiterlijk. De velgen zijn voorzien van bredere banden met een maat van 3.00 (ruim 7,5 cm breed), wat zorgt voor een uitstekende grip op de weg en een verbeterde wegligging. De bredere banden maken het mogelijk om met minimale inspanning veilig en snel tot stilstand te komen, wat de remweg aanzienlijk verkort. Dankzij deze combinatie van lichtmetalen velgen en bredere banden ervaar je soepel rijgedrag en ultieme stabiliteit, zelfs op natte of oneffen wegen. Dit geeft je het vertrouwen om onder alle omstandigheden comfortabel en veilig te rijden.

for motion trice - achterkant

Goed afleesbaar digitaal dashboard voor duidelijke informatie

De For Motion Trice scooter scootmobiel is voorzien van een digitaal dashboard dat eenvoudig en helder de belangrijkste informatie weergeeft. Op het display kun je nauwkeurig de huidige snelheid, kilometerstand en rijmodus aflezen. Daarnaast toont de duidelijke batterijmeter, met meerdere groene streepjes, het resterende rijbereik. Wanneer alleen het rode streepje nog zichtbaar is, weet je dat het tijd is om de accu weer op te laden. Deze intuïtieve weergave maakt het makkelijk om alle relevante gegevens in één oogopslag te zien, waardoor je met vertrouwen en zonder zorgen kunt rijden. De informatie is bewust eenvoudig gehouden om verwarring te voorkomen, zodat je altijd op de hoogte bent van de status van jouw rit.

dashboard scootmobiel for motion trice

Speciale aanpassingen voor persoonlijk rijgemak

De For Motion Trice scooter scootmobiel is ontworpen om aan de diverse behoeften van elke gebruiker te voldoen. Daarom biedt het model verschillende aanpassingen voor de gas- en reminrichting, zodat iedereen comfortabel en veilig kan rijden. Of je nu liever de standaard gashendel gebruikt, een duimgas of een gaspedaal voor de voet, de Trice kan worden uitgerust met de bedieningsoptie die het beste bij jou past. Deze opties kunnen zowel links als rechts worden geïnstalleerd, en in combinatie gebruikt worden voor extra flexibiliteit. Dankzij deze aanpassingen is de Trice scooter scootmobiel geschikt voor mensen met diverse mobiliteitsbehoeften, waardoor iedereen een persoonlijke rijervaring kan creëren die het beste bij hen past.

For Motion Trice kopen of leasen

De For Motion Trice scooter scootmobiel is ideaal voor mensen die een sportief en veelzijdig vervoermiddel zoeken. Je kunt de Trice eenvoudig kopen en naar wens aanpassen met verschillende opties en accessoires. Als direct kopen niet past binnen je budget, biedt leasen een flexibele oplossing. Met een leaseplan kun je de kosten spreiden over een langere periode en betaal je per maand een vast bedrag. Zo kun je meteen genieten van de mobiliteit en vrijheid die de Trice biedt, zonder een grote investering in één keer te hoeven doen. Bovendien kunnen accessoires en onderhoudsopties ook in het leaseplan worden opgenomen, zodat je alles in één overzichtelijke maandelijkse betaling hebt.

Scooter scootmobiel via de Gemeente (WMO/PGB)

Als de For Motion Trice scooter scootmobiel je ideale voertuig is om je dagelijkse mobiliteit te verbeteren, kun je via de gemeente een bijdrage of volledige vergoeding krijgen. Met een Persoonsgebonden Budget (PGB) of via de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) kun je een aanvraag indienen. Je hebt hiervoor een offerte nodig, die je eenvoudig via de site kunt opvragen. Kies het model en de kleur, voeg je gewenste opties toe en vraag een offerte aan met één klik. Met deze offerte kun je bij de gemeente een PGB- of WMO-aanvraag indienen, zodat je snel kunt profiteren van de voordelen van de Trice en zelfstandig weer mobiel kunt zijn.

 

Specificaties:

 • 1000W borstelloze motor
 • Hellingshoek: maximaal 15 graden
 • Topsnelheid: 25 km/u of 32 km/u
 • Accu: Standaard 60V 40Ah (2400Wh)
 • Bereik: standaard accu = 100 km bij 25 km/u continu
 • Accu opties: 60V 60Ah (150km bereik) of 60V 80Ah (200km bereik)
 • Aanpassingsmogelijkheden: gas, rem, stokhouder, rollatordrager, mandje
 • Wielmaat: 3x 3.00 x 10
 • Rijsnelheden: 3
 • Remsysteem: hydraulisch remsysteem – 3x schijfrem
 • Verlichting: led – dynamisch
4.5/5 - (4 stemmen)

Plaats een reactie