Killerbee Move S1000 | 25km/u scootmobiel met 4 wielen

De Killerbee Move S1000 steekt met kop en schouders boven andere scootmobielen uit, niet alleen vanwege de scherpe prijs, maar ook door zijn stijlvolle uiterlijk. Deze scootmobiel op vier wielen komt met een lithium batterij waardoor je tot wel 50 kilometer ver kunt rijden. Bovendien bereik je met gemak een snelheid van 25 kilometer per uur dankzij de krachtige motor die geen onderhoud nodig heeft. Dat maakt hem zowel snel als betrouwbaar voor langere ritten.


Bekijk de prijs

Een prachtig ontworpen voertuig speciaal ontworpen voor minder valide mensen

Anders dan veel voertuigen voor mensen met een handicap, die er vaak nogal eenvoudig uitzien, is de Killerbee Move S1000 allesbehalve saai. Dit model springt eruit met zijn mooie ontwerp, verfijnde afwerking en sportieve velgen. Dankzij de vier wielen is deze scootmobiel bovendien zeer stabiel, wat betekent dat je veilig de weg op kunt, mede dankzij het uitstekende remsysteem.

Dit model is perfect voor mensen die hoge verwachtingen hebben van een scootmobiel en die regelmatig lange afstanden willen afleggen. Met zijn gebruiksvriendelijke bediening is deze scootmobiel geschikt voor zowel beginnende als ervaren bestuurders.

voorkant killerbee move s1000

Betrouwbare remmen die voor extra veiligheid zorgen

Veel scootmobielen remmen af door de motor te gebruiken, wat in noodsituaties niet altijd ideaal is. De Killerbee Move S1000 heeft echter vier echte remmen, waardoor je zelf een noodstop kunt maken indien nodig. De voorwielen hebben elk een remschijf die je eenvoudig bedient met een hendel op het stuur, terwijl de achterwielen zijn uitgerust met trommelremmen. Zo kun je veilig deelnemen aan het verkeer.

Uitstekend bereik met lithium batterij waarmee je 50 kilometer kunt rijden met de Killerbee scootmobiel

Waar veel scootmobielen nog steeds een lood- of gelbatterij gebruiken, biedt de Killerbee Move S1000 standaard een lithium batterij. Dit betekent dat je tot wel 50 kilometer kunt rijden op één lading, wat aanzienlijk meer is dan bij vergelijkbare modellen. Deze batterij kun je ook snel bijladen, net zoals je dat met een mobiele telefoon zou doen.

stuur en bediening killerbee move s1000 scootmobiel

Snelheid en veiligheid gaan hand in hand bij de Killerbee Move S1000

Als je op zoek bent naar een snelle scootmobiel, dan zit je met de Killerbee Move S1000 goed. Dit model haalt een topsnelheid van 25 kilometer per uur, wat hoger is dan veel vergelijkbare scootmobielen. Dankzij de aanwezige remmen kun je ook op hoge snelheid veilig rijden.

Goed zichtbaar en veilig in verkeer met de Move S1000 scootmobiel

Een goed remsysteem is belangrijk, maar zichtbaarheid in het verkeer is minstens zo essentieel. De Killerbee Move S1000 zorgt ervoor dat je goed zichtbaar bent, dankzij slim geplaatste verlichting. Ook is er een geluidssignaal wanneer je de richtingaanwijzers gebruikt, om te voorkomen dat je vergeet ze uit te zetten en zo onveilige situaties veroorzaakt.

Gemakkelijk en comfortabel rijden met de 4 wieler

De Killerbee Move S1000 biedt een intuïtieve en comfortabele rijervaring. Het voertuig reageert soepel op de gashendel en het optrekken gebeurt geleidelijk. Sturen en remmen vergen weinig kracht, en met een schakelaar op het stuur kun je eenvoudig wisselen tussen vooruit- en achteruitrijden. Ook is er een snelheidsbegrenzer en een luide claxon voor extra veiligheid.

Doordachte opbergmogelijkheden en accessoires waarvoor je kunt kiezen

De Killerbee Move S1000 denkt ook aan praktische zaken. Er is voldoende opbergruimte aanwezig, zowel voor als achter, en zelfs onder de stoel. Alle opbergvakken zijn afsluitbaar met dezelfde sleutel die ook voor het contact wordt gebruikt. De scootmobiel komt standaard met een oplader, en er zijn diverse opties en accessoires beschikbaar om je scootmobiel nog completer te maken.

stoel scootmobiel killerbee move s1000

Vergelijkingstabel Accutechnologieën

Technologie Levensduur Oplaadtijd Bereik Gewicht
Loodzuur Kort Langzaam Kort Zwaar
Gel Gemiddeld Matig Matig Gemiddeld
Lithium Lang Snel Lang Licht

Zoals je ziet, biedt de lithiumaccu die standaard in de Killerbee Move S1000 zit, de beste prestaties qua levensduur, oplaadtijd, bereik en gewicht.

Specificaties Killerbee Move S1000

Specificatie Details
Maximumsnelheid 25 km/u
Motortype 1000W Borstelloos
Type Accu Lithium
Accucapaciteit 60V 20AH
Maximale Laadtijd 6-8 uur
Garantie op Accu 12 maanden
Afmetingen (LxBxH) 152x68x107 cm
Wielbasis 110 cm
Bandenmaat/type 3.0-10 Tubeless
Remmen Voor/Achter Schijf/Trommel
Actieradius 50 km*
Netto gewicht 120 kg
Maximale Belasting 180 kg
Aantal laadcycli van de batterij 2000 (lithium)
Zithoogte 71 cm
Draaicirkel 4.60 m
5/5 - (3 stemmen)

Plaats een reactie