IVA K1000 | Goedkoopste 4 wiel scootmobiel van NL

Ben je op zoek naar een betrouwbare en betaalbare manier om je mobiliteit te vergroten? De IVA K1000 4-Wiel Scootmobiel biedt een perfecte combinatie van comfort, stabiliteit en betaalbaarheid, en staat bekend als de goedkoopste vierwieler van Nederland. Deze scootmobiel is niet alleen ideaal voor ouderen en mensen met een lichamelijke beperking, maar ook voor iedereen die zijn onafhankelijkheid wil behouden en op een veilige manier mobiel wil blijven.

De IVA 4-Wiel Scootmobiel een topkeuze voor dagelijks gebruik!

€699,- in 3 termijnen
€35,- per maand
AGM accu
20 KM per uur
45 KM bereik
captain seat

Nu in de aanbieding
iva k1000 - beeldscherm display 4 wiel scootmobiel

Ontworpen voor ultiem comfort

De IVA K1000 4-Wiel Scootmobiel gaat verder dan alleen mobiliteit. Het is ontworpen met het oog op het ultieme comfort voor de gebruiker. De ruime en verstelbare captain seat, voorzien van verstelbare armleuningen, biedt uitstekende ondersteuning en maakt langere ritten aangenaam. Met de mogelijkheid om de stoel aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur, wordt elke rit een plezierige ervaring, ongeacht de afstand.

De captain seat is een draaibare stoel wat het instappen en uitstappen nog makkelijker maakt!

4 wiel scootmobiel met draaibare stoel - iva k1000

De onafhankelijke wielophanging zorgt voor een soepele rit over diverse soorten terrein. Dit systeem, vergelijkbaar met dat van een auto, absorbeert schokken effectief, wat resulteert in minder trillingen en een stabielere rit. Dit maakt de IVA K1000 bijzonder geschikt voor ouderen of mensen met gevoelige gewrichten of rugklachten, die extra comfort nodig hebben tijdens hun verplaatsingen.

Een van de mooiste scootmobielen van 2024

De IVA K1000 is een van de mooiste scootmobielen om te zien. Ons gebruikerspanel heeft deze vierwieler bestempelt als mooist vormgegeven en mooist afgewerkte scootmobiel van 2024. Tot in de kleinste details is dit model verfraaid. Als je mensen en zelfs kenners zou vragen hoeveel deze vierwiel scootmobiel ongeveer zou kosten, dan wordt er snel gesproken over een bedrag van 6000,- euro of meer. Wanneer ze dan ontdekken dat hij slecht een derde van de prijs kost kijkt iedereen zeer verbaasd! Dat geloofd niemand.

grijze vier wiel scootmobiel IVA l1000 budget

Geavanceerde technologie en veiligheidskenmerken

De IVA K1000 4-Wiel Scootmobiel is uitgerust met state-of-the-art technologie die zowel de functionaliteit als de veiligheid van het voertuig verbetert. Een van de hoogtepunten is de krachtige LED-verlichting die de weg vooruit uitstekend verlicht, waardoor de gebruiker ook in het donker veilig kan rijden. Deze verlichting draagt bij aan een betere zichtbaarheid, zowel voor de bestuurder als voor andere weggebruikers.

  • Led koplamp in stuur met schijnwerper + led dagrijverlichting led
  • Led lamp in de voorkap + duidelijke led knipperlichten
  • Led dagrijverlichting in de neus onderaan
led verlichting scootmobiel IVA k1000 - voorkant
AFBEELDING VOORKANT
achterkant verlichting iva k1000
AFBEELDING ACHTERKANT

 

De scootmobiel is ook voorzien van een uitgebreid digitaal display dat essentiële informatie zoals snelheid, accustatus en afgelegde afstand duidelijk weergeeft. Dit maakt het gemakkelijk voor gebruikers om hun ritten te monitoren en te plannen, wat bijdraagt aan een zorgeloze rijervaring.

beeldscherm en besturing iva k1000 scootmobiel

Voor extra veiligheid is de IVA K1000 uitgerust met een krachtige elektromotor die onderhoudsvrij is. Deze motor biedt niet alleen een betrouwbare prestatie, maar zorgt ook voor een snelle respons op de gas-flippers, wat essentieel is voor het manoeuvreren in stadsverkeer. Daarnaast maakt de mogelijkheid om de snelheid van de scootmobiel te begrenzen het een veilige keuze voor zowel ervaren als minder ervaren gebruikers.

Duurzaamheid en kosten-efficiëntie van de IVA K1000

De IVA K1000 4-Wiel Scootmobiel is niet alleen ontworpen voor comfort, maar ook met het oog op duurzaamheid en kosten-efficiëntie. Dit model is uitgerust met een onderhoudsvrije elektromotor die betrouwbaarheid garandeert en kosten bespaart bij het regulier onderhoud. Deze motor draagt bij aan een lagere totale eigendomskosten over de levensduur van de scootmobiel.

De accu van de IVA K1000 is een ander voorbeeld van de duurzaamheid van deze scootmobiel. De accu heeft een hogere capaciteit wat resulteert in veel kilometers rijden. 45 kilometer aan actieradius is heel royaal, zeker in combinatie met de 20 kilometer per uur die de topsnelheid bedraagt. Voor de accu is er gekozen voor een AGM en dat is beter dan een loodaccu of gelaccu. Hier doe je opnieuw je voordeel mee.

Een bijkomend voordeel van de IVA K1000 is de kostenbesparing op brandstof, aangezien het volledig elektrisch is. Gebruikers kunnen genieten van een aanzienlijke vermindering van hun dagelijkse uitgaven, aangezien elektriciteit aanzienlijk goedkoper is dan benzine of diesel. Dit maakt de IVA K1000 niet alleen een milieuvriendelijke optie, maar ook een economisch verstandige keuze voor dagelijks vervoer.

Grote bagage koffer is een optie

De K1000 van IVA kun je ook omtoveren tot een pakezel. De grote koffer die je hieronder in beeld ziet kun je extra laten monteren. Hier kun je probleemloos een hele tas met boodschappen in kwijt, zoveel ruimte! Beslist een optie om te overwegen. Wil je weten wat deze scootmobiel op dit moment kost? Klik dan op de knipperende knop onderaan in beeld.

bagage koffer achterop iva k1000

IVA K1000 kopen

Het aanschaffen van de IVA K1000 4-Wiel Scootmobiel is een eenvoudig en klantvriendelijk proces. Potentiële kopers kunnen de scootmobiel direct bij erkende dealers of via gespecialiseerde online platforms kopen.

Na de aankoop biedt IVA uitstekende klantenservice en technische ondersteuning. Klanten kunnen rekenen op uitgebreide garanties en een toegankelijk service netwerk voor regulier onderhoud of eventuele reparaties. Bovendien bieden veel dealers onderhoudspakketten aan, die het mogelijk maken om zorgeloos van de scootmobiel te genieten met jaarlijkse controles en updates van de systeemsoftware.

Voor klanten die niet in staat zijn om hun scootmobiel naar een servicecentrum te brengen, bieden sommige dealers een haal- en brengservice. Dit zorgt ervoor dat zelfs bij onderhoud of reparaties de klant minimale hinder ondervindt en de mobiliteit zo snel mogelijk weer hersteld is.

De IVA K1000 combineert toegankelijkheid met gebruiksgemak, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en comfortabele mobiliteitsoplossing. Neem vandaag nog de stap naar grotere onafhankelijkheid en vrijheid met de IVA K1000.

Uiteraard heb je geen rijbewijs of helm nodig voor dit voertuig. Je hoeft alleen een verzekering af te sluiten en dat kan bij de ANWB. Dat kost je +/- 55 euro per jaar. Op dit moment doet de ANWB er een gratis pechhulp bij voor scootmobielen!

Veel gestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een 4-wiel scootmobiel?

Een 4-wiel scootmobiel biedt meer stabiliteit en is veiliger op ongelijke oppervlakken dan een 3-wiel variant. Het is ideaal voor gebruikers die extra steun nodig hebben en zich vaak buitenshuis begeven. De vier wielen zorgen voor een betere gewichtsverdeling en verhoogde draagkracht.

Voor wie is een 4-wiel scootmobiel geschikt?

Dit type scootmobiel is vooral geschikt voor mensen die moeite hebben met lopen of staan door leeftijd, handicap of ziekte. Het is ook een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een stabiele en veilige manier van vervoer over langere afstanden en op diverse terreinen.

Hoe snel kan de IVA K1000 rijden?

De IVA K1000 kan 20 kilometer per uur rijden.

Wat is de actieradius van de IVA K1000 scootmobiel?

De IVA K1000 haalt 45 kilometer op de accu.

Hoe onderhoud ik een 4-wiel scootmobiel?

Regelmatig onderhoud aan een scootmobiel omvat het controleren van de bandenspanning, het schoonmaken van contactpunten en het opladen van de accu volgens de instructies van de fabrikant. Het is ook belangrijk om jaarlijks een servicebeurt te laten uitvoeren door een professional.

5/5 - (6 stemmen)

Plaats een reactie