Scooter zonder rijbewijs of helm – For Motion 45km per uur

Ben je het zat om een helm te dragen, en rijdt je het liefst zonder helm alsnog 45km per uur? Dan hebben wij de oplossing voor je!

Deze look-a-like Quad is geheel elektrisch, sneller dan menig bromscooter, en je hoeft geen helm te dragen of rijbewijs te hebben!

Hij is officieel goedgekeurd voor de openbare weg en met dit vervoermiddel kom je onder de helmplicht uit.

Hij is wellicht wel een tikkie duurder dan een normale scooter, maar je krijgt er een geweldig apparaat voor terug dat ook nog eens heel degelijk is.

Bovendien kun je er met z’n 2en op rijden. Je kunt namelijk de luxe comfortabele stoel naar achter schuiven om een nieuwe zitplaats te creëren.

Highlights van de For Motion Forty-5 (45)

  • 4 wielen – uiterst stabiele wegligging
  • 4 schijfremmen (hydraulisch bediend)
  • Beide achterwielen voorzien van 800 Watt motor (1600 W aan power)
  • Trekt sneller op, en is veel sneller op topsnelheid dan iedere benzinescooter
  • Motoren zijn onderhoudsvrij en Lithium accu’s zijn een optie (bereik tot 150km)

45km-per-uur-scootmobiel-snelste

Bekijk HIER wat hij kost


De Revolutionaire For Motion Forty-5 (45): 45km per uur Snelheid Zonder Helm

Je kent het wel, die dagen waarop je het liefst de wind door je haren voelt terwijl je over de weg scheurt. Maar die helm? Dat kan soms best lastig zijn. Wat als er een manier was om de snelheid te ervaren zonder het ongemak van een helm? Maak kennis met de For Motion Forty-5 (45)!

Een Elektrische scooter Zonder Helm

Ben je het zat om een helm te dragen en rijd je het liefst zonder helm alsnog 45km per uur? Dan hebben wij de oplossing voor je! Deze look-a-like Quad brengt de sensatie van het rijden naar een nieuw niveau.

Wegklaar en Juridisch Goedgekeurd

De For Motion Forty-5 (45) is niet alleen een genot om op te rijden, maar is ook officieel goedgekeurd voor de openbare weg. Hij valt namelijk onder de scootmobielen wetgeving. Dit betekent dat je met dit elektrische wonder de helmplicht kunt omzeilen.

Waar Voor Je Geld

Ja, de For Motion Forty-5 (45) kan iets duurder zijn dan de gemiddelde scooter. Maar wat je terugkrijgt is een robuust en krachtig vervoermiddel dat je de sensatie van snelheid biedt zonder de beperkingen van traditionele scooters.

Ruimte Voor Twee

Wie zei dat je deze ervaring alleen moet beleven? Met de For Motion Forty-5 (45) kun je er met z’n tweeën van genieten. Schuif de luxe comfortabele stoel naar achteren om een tweede zitplaats te creëren, zodat je samen op avontuur kunt.

Technische Hoogtepunten

  • Stabiliteit: Met vier wielen is de For Motion Forty-5 (45) ontworpen voor een uiterst stabiele wegligging.
  • Krachtig Remsysteem: Veiligheid eerst met de vier hydraulisch bediende schijfremmen.
  • Powerhouse Motoren: De twee achterwielen zijn beide uitgerust met een krachtige 800 Watt motor. Dat is een gecombineerde 1600W aan pure kracht!
  • Snelheidsmonster: Deze Quad trekt niet alleen snel op, hij verslaat met gemak iedere benzinescooter als het gaat om topsnelheid.
  • Onderhoudsvriendelijk: Met onderhoudsvrije motoren en een optie voor Lithium accu’s (die een bereik tot 150 km bieden), is dit een zorgeloze keuze voor de moderne rijder.

Stap vandaag nog in de toekomst van persoonlijk vervoer met de For Motion Forty-5 (45). Ervaar de vrijheid van rijden zonder beperkingen.

Bekijk de video

5/5 - (2 stemmen)

Plaats een reactie