Ontdek de Next Mojito: Een unieke elektrische retro scooter met Vespa trekjes!

Wil je weten wat de Next Mojito te bieden heeft, een unieke retro elektrische scooter die sterk lijkt op een Vespa? Dan is deze YouTube video echt iets voor jou! In deze video wordt dieper ingegaan op alle eigenschappen en kenmerken van deze bijzondere elektrische scooter. In deze blog post gaan we deze kenmerken en eigenschappen dieper bespreken, zoals de Spaanse stijl, het stoere uiterlijk, de goede ondersteuning van het zadel en de sterke motor. Blijf lezen om alles te weten te komen over de Next Mojito!

 

1. Ontdek de Next Mojito

Design: De Next Mojito is een bijzondere elektrische scooter met een mix van retro en moderne design. De scooter is heel mooi afgewerkt met details zoals het stropdasje Chrome rand en de chromen afwerking rond het achterlicht. De koplampunit heeft ook een glazen afwerking. Daarnaast is de scooter uitgerust met White wallbanden en remschijven met een goede kwaliteit, een groot zadel dat goede ondersteuning biedt en een ruim stuk achter voor een passagier.

Rij-ervaring: De Next Mojito wordt uitgerust met een krachtige elektromotor met een vermogen van 3000 watt. Deze motor heeft een bijzonder sterk uitgevoerd waardoor de scooter kan bereiken tot 105 km/u en een gewicht van 108 kg aankan. Wanneer er op gereden wordt voelt de scooter heel stabiel aan met een goede wegligging en weinig trillingen. Ook de bochten gaan vlot en heb je zelfverzekerd rij karakter.

 

2. Retro scooter met Vespa trekjes

De Next Mojito is een hele bijzondere elektrische scooter met retro trekken. De White wallbanden, chromen strip aan de zijkanten en de mini stropdas Chrome rand om het spatbord heen geven de scooter een mooie afwerking van premium kwaliteit, typisch Spaans. De koplampunit is gevat in een soort van glas waardoor het een kenmerk uit de Vespa-serie heeft.

De voorkant is stoer en boos kijkend, terwijl het achterlijf en zadel juist weer een hele mooie stijl hebben. De passagier kan gemakkelijk mee, dankzij de uitklapbare voetensteunen achter. De elektromotor van 3000w, de witte banden, het extra ruime achterstuk en de goede ondersteuning van het zadel geven de scooter een fijne rijkarakter. Het maakt weinig uit of je er alleen op rijdt of met twee: de Next Mojito heeft een gewicht van 108kg en haalt een topsnelheid van 105km/u.

 • White wallbanden
 • Chroom strips aan de zijkanten
 • Mini stropdas Chrome rand
 • Elektromotor van 3000w
 • Topsnelheid van 105km/u

 

3. Premium kwaliteit en afwerking

De Next Mojito is een bijzondere elektrische scooter met een retro-stijl, waarvan de premium kwaliteit in elk onderdeel zichtbaar is. Chrome afwerkingen en White wallbanden zorgen voor de look, terwijl Spaanse bouwkwaliteit voor de duurzaamheid zorgt. De voorkant met een moderne stijl en een stoer boos kijkende voorkant maakt dit apparaat compleet.

Ook de achterkant is goed afgewerkt met onder andere een chromen sierstrip die langs de zijkant van het spatbord tot voren toe lopen. De voor- en achterkant kenmerken zich door een mini stropdasje Chrome rand eromheen, een koplamp unit met fraaie glasloopt en een achterlicht. Vervolgens is ook het zadel goed afgewerkt en biedt voldoende ondersteuning.

Daarnaast bied de scooter een ruim achterstuk en uitklapbare voetsteps voor de passagier, waardoor de passagier niet hoeft te staan tijdens het rijden. De scooter heeft een 3300 watt elektromotor en extra gemak staat geboden door middel van de middenbok en zijstandaard. Ook de White wallbanden en de goede remschijven dragen bij aan de kwaliteit van de scooter.

De Next mojito heeft de mogelijkheid om in zowel een motorscooter als bromscooter uitvoering uit te komen. De bromscooter haalt 45 km/uur en de motorscooter haalt 105 km/uur. Hoewel de scooter een hoog gewicht heeft van 108 kg, is het toch een verzekerd gevoel om op te rijden. Uiteindelijk is de Next Mojito een scooter van premium kwaliteit!

 

4. Vlot rijgedrag met goede wegligging

De Next Mojito Elektrische Scooter biedt veel bijzondere en retro uitstraling, verpakt in een vrij stevige afwerking van Spaanse bouwkwaliteit. Ook aan de moderne touche is gedacht door het toevoegen van elementen als een stevig achterlijf, strips aan de zijkant en een mini stropdasje Chrome rand. De voorkant kenmerkt zich door een retro, maar toch stoere uitstraling.

Naast het toffe uiterlijk, zorgt de indeling ook voor . Met de elektromotor van 3000 W en White Wallbanden heb je een berensterke aansturing. Ook krijgt passagier de beschikking over een brede stuur en ruim achterstuk voor meer comfort. Daarnaast is de motorwielaandrijving, met een snelheid tot 105 km/u, prachtig mee te sturen tijdens bochten. Hierdoor rij je vlot en met zelfverzekerd rijkarakter.

 • 3000 W elektromotor met White wallbanden zoek zelfverzekerd rijgedrag
 • Vlot trekken op met twee mensen, ideaal voor het vervoeren van passagiers
 • Gezellig en stabiel balans, goede wegligging en goed remgedrag
 • Naast stoer en retro uiterlijk, ook voorzien van moderne elementen

5. Elektromotor met een biemmels vermogen

De Next mojito is een zeer bijzondere elektrische scooter. Hier staat de Next mojito, met een retro achterlijf, witwandbanden en chroom in strips aan de zijkanten. Ook de voorkant heeft een moderne uitstraling met een stoere boze blik. Deze scooter is afgewerkt met kwaliteitsmaterialen, die een premium look geven. Denk hierbij aan mooie chrome afwerkingen, rond de achterlichten en aan de richtingaanwijzers. Ook aan de onderkant is er een chromelijnstrip aanwezig, die loopt over het spatbord.

De scooter beschikt over een elektromotor met een piek vermogen van 3000 W. Met de White wallbanden en de middenbok als standaard, biedt deze scooter veel gemak. Ook is er de mogelijkheid om een passagier mee te nemen, daar is een ruim achter stuk aanwezig en er zijn uitklapbare voetexs voor de passagier. Als je zelf rijdt op de scooter, dan geeft hij je veel zelfvertrouwen. De scooter balanceert goed, het remgedrag is goed en hij heeft een lekker vlot karakter. De scooter heeft een goede wegligging en hij weegt 108 kilo. Kortom: Om op te rijden is dit een sublieme scooter!

6. Gebouwd voor een snelheid van 105 km/u

De kracht van de mojito

De Next Mojito is een bijzondere en krachtige elektrische scooter. Het heeft een retro-look aan de achterkant en moderne accenten aan de voorkant. Het kenmerkende voor dit model is de krachtige elektromotor met een vermogen van 3000 W. Het zadel is lekker ruim en biedt een goede ondersteuning. Dit premium Spaans merk is goed afgewerkt met chroom en chromeranden om het achterlicht en de richtingaanwijzer.

De scooter is . Hiermee biedt de mojito een stabiliteit en een goede wegligging die het bijzonder makkelijk maakt om mee te rijden, zelfs met twee personen. Ondanks het grote formaat van 108 kg heeft het toch een vlotte optrek en een goed remgedrag

  • Krachtige elektrische motor met vermogen van 3000 W
  • Stabiel rij- en remgedrag
  • Lekker breed zadel
  • Goede wegligging

 

  • Het team van Next heeft met de Next Mojito een unieke, moderne, en stijlvolle elektrische scooter gecreëerd met Vespa trekjes, zodat je er comfortabel mee kan rijden. Instroom van aangename retroelementen maakt het een elegante en stijlvolle vervoerder. Met een 3000 W motor en de chic-uitgevoerde chromen banden (zelfs met een White wallband) geeft de Next Mojito je precies wat je nodig hebt voor een zelfverzekerde en stabiele tocht, en laat je op een prettige manier genieten van de omgeving. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een trendy en krachtige elektrische scooter!
Rate this post

Plaats een reactie