Horwin SK1 – Best geteste e-scooter

[remove_product_filters]

Horwin SK1 Elektrische Scooter

De Horwin SK1 is een stijlvolle en moderne elektrische scooter die zowel qua uiterlijk als prestaties indruk maakt. Deze e-scooter is voorzien van indrukwekkende specificaties en is beschikbaar met verschillende accu-opties voor uiteenlopende rijbereik.

horwin sk1 voorkant led verlichting 14 inch wielen - elektrische scooter

Horwin SK1: Best geteste e-scooter

De Horwin SK1 is de best geteste e-scooter van 2023. Vergeleken met een heleboel andere volwaarde 2-persoons elektrische scooters komt de Horwin als een van de beste naar voren. De prestaties en het rijgedrag zijn fenomenaal en daarmee laat de SK1 vele andere escooters achter zich. Zijn stuureigenschappen zijn zeer verfijnd waardoor het een waar genot is om op deze tweewieler te rijden en te blijven rijden.

Zijn krachtige 2800W motor zet verbluffende prestaties neer waardoor je in no-time op topsnelheid bent. Daarnaast is het ook een van de beste woon-werk verkeer scooters omdat je keuze hebt uit 4 accu opties en in de bromscooter uitvoering tot 150 kilometer kunt halen op het grootste accu pakket. Dat zijn dus behoorlijk veel woon/werkverkeer kilometers.

Opladen valt qua kosten reuze mee want je bent ongeveer 1,50 euro aan elektriciteit kwijt voor 100 kilometer rijden. Dat is zeker 5 tot 6 keer goedkoper dan rijden op benzine.

Zoek je een betrouwbare, stevige, en snelle woon/werkverkeer scooter die geheel elektrisch is, dan moet je beslist de Horwin SK1 kopen. Dit is een echt werkpaard die bovendien heerlijk rijdt, remt, en accelereert.

Accu specificaties Horwin SK1:

  • 1 accu van 26Ah 72V: rijbereik van 100 km bij snor (25 km/u) en 60 km bij brom (45 km/u)
  • 1 accu van 36Ah 72V: rijbereik van 130 km bij snor en 78 km bij brom
  • 2 accu’s van 26Ah 72V: rijbereik van 200 km bij snor en 120 km bij brom
  • 2 accu’s van 36Ah 72V: rijbereik van 250 km bij snor en 150 km bij brom

Naast deze indrukwekkende accu-opties is de Horwin SK1 ook uitgerust met 14-inch wielen, een USB-aansluiting en een uiterlijk dat enigszins vergelijkbaar is met de Aprilia SXR.

stuur en display van de howrin sk1 scooter

De Horwin SK1: Stijlvol en krachtig

De SK1 valt op door zijn strakke en sportieve design, gecombineerd met moderne technologie en prestaties. De e-scooter biedt een soepele en krachtige rijervaring dankzij de geavanceerde 2800 Watt elektrische motor. Met de verschillende accu-opties kunnen gebruikers hun rijbereik aanpassen aan hun specifieke behoeften en voorkeuren.

achterwiel motor 2800 watt horwin sk1

Comfort en gemak

De Horwin SK1 biedt niet alleen indrukwekkende prestaties, maar ook een comfortabele rijervaring. De zitting is ergonomisch ontworpen en het stuur is voorzien van intuïtieve bedieningselementen voor een veilige en plezierige rit. De USB-aansluiting zorgt ervoor dat je je apparaten onderweg gemakkelijk kunt opladen.

Elektrische scooter met ruimte voor helm onder het zadel

Onder het zadel past zowel een jethelm, integraalhelm, en systeemhelm! Een elektrische scooter met ruimte onder het zadel voor een helm dus!

elektrische scooter met ruimte voor helm onder zadel - horwin sk1

Kies voor de Horwin SK1

Als je op zoek bent naar een stijlvolle en krachtige elektrische scooter met indrukwekkende specificaties en rijbereik, is de Horwin SK1 een uitstekende keuze. Met zijn moderne ontwerp en geavanceerde technologie biedt deze e-scooter een geweldige rijervaring, of je nu kiest voor de snor- of bromscooter versie.

Extra functies en voordelen van de Horwin SK1

LED-verlichting:

De Horwin SK1 is uitgerust met energiezuinige LED-verlichting, die zorgt voor een uitstekende zichtbaarheid tijdens het rijden in het donker. De LED-verlichting draagt niet alleen bij aan de veiligheid, maar geeft de e-scooter ook een modern en stijlvol uiterlijk.

Smart Display:

De elektrische scooter beschikt over een duidelijk en helder LCD-display, dat de bestuurder belangrijke informatie biedt, zoals de snelheid, het batterijniveau en de gereden afstand. Dit maakt het gemakkelijk om de prestaties van de scooter in de gaten te houden en zorgt voor een prettige rijervaring.

Hydraulische Schijfremmen:

Voor optimale veiligheid is de Horwin SK1 uitgerust met schijfremmen op zowel het voor- als achterwiel. Deze krachtige remmen zorgen voor een uitstekende remwerking en dragen bij aan de algehele veiligheid van de scooter.

Anti-diefstalsysteem:

De Horwin SK1 is voorzien van een geïntegreerd anti-diefstalsysteem (slot en alarm), waardoor je je scooter met een gerust hart kunt achterlaten. Dankzij dit systeem wordt de scooter automatisch vergrendeld wanneer deze niet in gebruik is.

rijtest review horwin sk1

Onderhoud en service:

Horwin staat bekend om zijn uitstekende klantenservice en ondersteuning. Mocht je problemen ondervinden met je SK1, dan kun je rekenen op deskundige hulp en advies van het Horwin serviceteam.

 

Conclusie = uitstekende elektrische scooter

De Horwin SK1 is een uitstekende elektrische scooter voor iedereen die op zoek is naar een stijlvol, betrouwbaar en krachtig vervoermiddel. Met zijn indrukwekkende rijbereik, comfortabele zitpositie en geavanceerde functies biedt de SK1 een fantastische rijervaring. Of je nu kiest voor de snor- of bromscooter versie, de Horwin SK1 is een scooter die zowel qua uiterlijk als prestaties hoge ogen gooit.

Rijtest, review, en beoordeling

Rijervaring ★★★★★
Remmen ★★★★★
Wegligging ★★★★★
Accu mogelijkheden ★★★★★
Motor ★★★★★

Eindcijfer 5/5

3.5/5 - (49 stemmen)

Plaats een reactie