Verbazingwekkende Stoere schakelbrommer Hanway Scrambler 50cc 4takt E5 – Dikke banden, hoog profiel!

Vandaag bekijken we de verbazingwekkende en stoere schakelbrommer, de Hanway Scrambler 50cc 4takt E5. Deze brommer heeft zeer opvallende caracteristieken met z’n dikke banden en hoge profiel. We gaan er hier uitgebreid op in en laten je weten waarom een schakelbrommer als deze zo geschikt is voor offroad rijden.

1. Een eerste kennismaking met de Hanway Scrambler

De Hanway Scrambler geeft je een originele, offroad look met een Café Racer stijl. Deze schakelbrommer is voorzien van robuuste, dikke noppenbanden, een verhoogd spatbord en een voorvork voor optimale offroad veercomfort.

Het motorblok van de Hanway Scrambler loopt zeer soepel, kan gestart worden met de elektrische startknop maar ook met een back-up kickstart als er een probleem is. Daarnaast is deze schakelbrommer voorzien van veel extra’s, zoals:

 • LED-verlichting en richtingaanwijzers
 • Rubber raampjes
 • Een halogeen koplamp voor veel licht
 • Een goed werkende achterlicht

Het voertuig is gemaakt voor ruigere werk omvat een groot remschijf met dubbele remzuigers en sterke spaken. De veerpoot is afgeschermd met kappen en de tank is groot genoeg voor het rijden van vele kilometers.

De aandrijving bestaat uit een EURO 5 4-takt motorblok en vocuur schakelversnellingen. Ook is de scooter voorzien van een middenbok en zijstandaard, een contactsleutel en een digitale display. Er is een brandstofmeter, een versnellingsindicator, een accu-indicator en een toerenteller. Bovendien is er een benzine kraantje op de motor blok voor gemak en een kettingscherm.

2. Café Racer Look en all-terrain geschiktheid

 • Voordelen :

De Hanway Scrambler heeft een stoere look met enkele kenmerken die je meestal associeert met een Café Racer. Maar de Scrambler is voorzien van extra grote noppenbanden, een hoog geplaatst spatbord, verstevigde vork, schokbrekers, en remschijf met dubbele remzuiger, waardoor het model geschikt is voor een robuust of all-terrain gebruik.

 • Bediening:

Het model heeft een elektrische start en een back-up kickstart. LED-verlichting, rubberen raampjes, halogeenlamp met koplamp, achterlicht en richtingaanwijzers zijn ook aanwezig. Daarnaast heeft de scooter een ingebouwde middenbok standaard en zijstandaard. Je kunt er ook mee offroad rijden dankzij de extra verstevigingen aan het motorblok. Verder is er een contactsleutel, een digitaal display met verschillende functies zoals brandstofmeter, versnellingspook, kilometerstand, snelheid en toerentelling.

3. De stoere details van het voertuig

De Hanway Scrambler is voorzien van een stoere look, die je op verschillende manieren ziet terugkomen. Zo zijn er dikke noppenbanden die de voorvork een sportief en offroad kenmerk geven. Bovendien staat er een hoog spatbord, die je meer ziet bij een crosser. Verder staat er nog een flinke blikvanger op die meteen opvalt: de LED verlichting met daarbij natuurlijk de richtingaanwijzers en het achterlicht.

Daarnaast beschikt de Schrambler over een elektrische start met terugval op de kickstart. Daarbij is het schakelmechanisme voorzien van een mooi en soepel lopend motorblok. Ook is de Hanway uitgerust met veel robuuste details, zoals krachtige schokbrekers, een halogeen koplamp en een gigantische remschijf met dubbele remzuiger. Ten slotte heb je ook nog de rubber raampjes, de tank, de middenbok standaard, een digitale display met veel informatie en de kettingbescherming. De Hanway Scrambler is dus voorzien van veel stevige en stoere details, die ervoor zorgen dat het voertuig er dynamisch uitziet en goed off-road mee kan.

 • Dikke noppenbanden voor extra off-road functies
 • LED verlichting met richtingaanwijzers en achter licht
 • Elektrische start met back-up kickstart
 • Stoere schokbrekers voor robuuste look
 • Halogeen koplamp
 • Gigantische remschijf met dubbele remzuiger
 • Rubber raampjes, tank en middenbok standaard
 • Kettingbescherming
 • Digitale display met veel informatie

4. Elektrische start en LED verlichting inclusief

Elektrische start:
De Hanway Scrambler heeft een elektrische start. Met een druk op de knop kunnen mensen de scooter starten. Tevens is er ook een back-up kickstart beschikbaar. Dit maakt het gemakkelijk om de scooter te starten.

LED verlichting:
De Scrambler is voorzien van LED verlichting waardoor er veel licht is. De koplamp is een halogeenlampje waarmee je lekker ver kunt zien op de weg. De richtingaanwijzers, het achterlicht en de rubber raampjes maken het verlichting compleet. Daarnaast heeft de Scrambler ook nog eens een flinke tank waardoor je langere afstanden kunt afleggen.

5. Moderne techniek aan boord van de Hanway Scrambler

De moderne techniek aan boord van de Hanway Scrambler zorgen ervoor dat de schakelbrommer niet onderscheidbaar is van een echte motor. Deze brommer heeft een Café Racer Look en robuuste voorvork samen met dikke noppenbanden die bijdragen aan de stoere, sportieve en off-road look.

De Scrambler is uitgerust met een motorblok dat soepel loopt en met één druk op de knop kan worden gestart. Deze brommer heeft een kickstart back-up, LED-verlichting, richtingaanwijzers, rubber raampjes en een enorme remschijf met dubbele remzuiger voor de robuuste look. Ook krijgt de brommer een middenbok en een zijstandaard. Verder is er een digital display aan boord met onder andere:

 • Brandstofmetertje
 • Versnellingsindicator
 • Acculampje
 • Kilometerstand
 • Snelheid
 • Toerenteller

Het motorblok is een 4-takt Euro 5 en heeft een benzinekraantje met cilinder die rechtop op het motorblok is geplaatst. Verder heeft de Scrambler een stevige kettingbescherming in de bovenkant.

6. Een diepgaande review van het motorblok en de krachtige remmen

Motorblok
De Hanway Scrambler brommer heeft een soepel lopend motorblok en is voorzien van elektrische start, maar er zit ook een goede kickstart op voor een back-up. Het motorblok is een EURO 5 4-takt wat zeer zuinig in gebruik is. Voor bediening zit op het stuur de koppeling met 4 versnellingen, waarbij de eerste naar beneden gaat en de rest omhoog.

Krachtige remmen
Voor de Scrambler heeft men een enorme diameter remschijf met dubbele remzuiger op de remklauw gezet. De spaken zijn zodanig verwerkt dat deze hardere klappen kunnen absorberen dan bijvoorbeeld aluminium velgen of gietijzeren wielen. De volgende opmerkelijke eigenschap zijn de:

 • LED verlichting met richtingaanwijzers
 • Rubber raampjes
 • Halogeen lampje koplamp
 • Achterlicht
 • Goeie schokbrekers voor en achter
 • Voorvork is voorzien van zwembanden
 • Spatbord is hoger geplaatst

Om de Scrembler nog veiliger te maken, is er standaard een middenbok en zijstandaard voorzien met de contactsleutel met daarin een digitale display met daarin onderhand een brandstofmeter, versnellingsindicator, acculampje, kilometerstand, snelheid en toerenteller.

Kortom…

Het is dus duidelijk dat de Hanway Scrambler 50cc 4takt E5 een uitstekende keus is wanneer je op zoek bent naar een stoere en betrouwbare schakelbrommer voor off-road tochten. Zelfs als beginner is dit een goede optie, dankzij de elektrische start en stevige spaken voor betere wegligging en absorptie. Daarentegen is de toevoeging van de LED verlichting en rubber raampjes een onverwacht gebaar, wat deze schakelbrommer helemaal afmaakt. Al met al kan gezegd worden dat de Hanway Scrambler 50cc 4takt E5 de perfecte mix levert van stoerheid, off-road capaciteiten en servicemogelijkheden.

5/5 - (3 stemmen)

Plaats een reactie