Cardo Systems kondigt speciale Shoei-adapter en nieuwe montagekit aan

Cardo Systems, een toonaangevende fabrikant op het gebied van communicatiesystemen voor motorrijders, heeft zojuist de lancering aangekondigd van een speciale adapter voor Shoei-helmen en een nieuwe montagekit. Met deze veelbelovende nieuwe producten wil Cardo Systems motorrijders nog beter voorzien van hoogwaardige, gebruiksvriendelijke en geavanceerde communicatieoplossingen. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de kenmerken en voordelen van de nieuwe Shoei-adapter en montagekit, en hoe deze bijdragen aan een verbeterde communicatie- en rijervaring voor motorliefhebbers. Lees verder om alles te weten te komen over deze spannende nieuwigheden van Cardo Systems.
Cardo Systems kondigt speciale Shoei-adapter en nieuwe montagekit aan

1. Introductie van de nieuwe Shoei-adapter en montagekit van Cardo Systems

De nieuwe Shoei-adapter en montagekit van Cardo Systems zijn ontworpen om de communicatienetwerken in je Shoei-helm te verbeteren zonder concessies te doen aan comfort of veiligheid. Met deze innovatieve accessoires kun je draadloos communiceren met andere rijders, je favoriete muziek streamen en eenvoudig handsfree bellen tijdens je ritten.

De Shoei-adapter is speciaal ontworpen om naadloos in je helm te passen en biedt een geïntegreerde oplossing voor het installeren van een communicatiesysteem. Met de montagekit kun je de adapter gemakkelijk bevestigen zonder de structuur van je helm te compromitteren. Hierdoor behoud je de aerodynamische eigenschappen van je Shoei-helm en verlies je geen waardevolle rijtijd door ingewikkelde installatieprocedures.

De unieke functies van de Shoei-adapter en montagekit zorgen voor een optimale rijervaring. Dankzij de geavanceerde communicatietechnologieën van Cardo Systems kun je met andere rijders praten via de ingebouwde intercom. Daarnaast kun je met de Bluetooth-connectiviteit van je smartphone eenvoudig je favoriete muziek beluisteren en oproepen beantwoorden zonder je handen van het stuur te halen. De adapter en montagekit zijn compatibel met de meeste Shoei-helmen en zorgen ervoor dat je altijd verbonden bent, waar je ook rijdt.

1. Introductie van de nieuwe Shoei-adapter en montagekit van Cardo Systems

2. Wat is de Shoei-adapter en waarom is het speciaal?

De Shoei-adapter is een speciale gadget die is ontworpen om de communicatiemogelijkheden van Shoei-helmen te verbeteren. Het is een compacte en handige oplossing waarmee rijders kunnen genieten van handsfree communicatie tijdens het dragen van hun helm. Het speciale aan de Shoei-adapter is dat het naadloos kan worden geïntegreerd in verschillende modellen van Shoei-helmen, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is voor iedereen.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Shoei-adapter is de Bluetooth-functionaliteit. Met deze adapter kunnen rijders draadloos verbinding maken met hun smartphone, GPS-apparaten en andere Bluetooth-apparaten. Dit betekent dat ze oproepen kunnen beantwoorden, naar muziek kunnen luisteren of navigatie-instructies kunnen horen zonder hun handen van het stuur te halen. De Shoei-adapter biedt ook ruisonderdrukkingstechnologie, zodat de geluidskwaliteit zelfs op hoge snelheden helder blijft.

Bovendien heeft de Shoei-adapter een lange batterijduur, waardoor rijders urenlang kunnen genieten van de voordelen van de adapter zonder zich zorgen te hoeven maken over opladen. Het is ook gemakkelijk te installeren, met eenvoudige bevestigingsmiddelen die geen permanente wijzigingen aan de helm vereisen. Daarnaast is de Shoei-adapter compatibel met verschillende communicatiesystemen, waardoor rijders kunnen kiezen welk systeem ze het liefst gebruiken.

3. Overzicht van de nieuwe montagekit van Cardo Systems

Met veel enthousiasme presenteren wij de nieuwe montagekit van Cardo Systems, een revolutionair accessoire dat uw ervaring met onze communicatiesystemen naar een hoger niveau tilt. Deze montagekit is speciaal ontworpen om eenvoudig en veilig te installeren op verschillende soorten helmen, waardoor het gemakkelijk is om te genieten van de vele voordelen van onze producten.

De montagekit wordt geleverd met een uitgebreid scala aan accessoires, waaronder een stevige kleefpad, klittenband en een verstelbare beugel. Met deze verscheidenheid aan bevestigingsmogelijkheden kunt u de kit aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur en helmtype. Of u nu een integraalhelm, jethelm of systeemhelm heeft, onze montagekit zorgt voor een perfecte pasvorm en zorgt ervoor dat het communicatiesysteem stevig op zijn plaats blijft zitten, zelfs tijdens intensief gebruik.

Daarnaast is de nieuwe montagekit compatibel met al onze communicatiesystemen, waardoor u uw huidige set probleemloos kunt upgraden. Dit betekent dat u kunt genieten van de functies waar u al bekend mee bent, zoals kristalheldere geluidskwaliteit, naadloze verbinding met andere rijders en spraakgestuurde bediening, maar dan met een verbeterde montagemogelijkheid. Met deze nieuwe kit hoeft u zich geen zorgen meer te maken over losrakende apparaten of onstabiele bevestigingen, zodat u zonder afleiding van uw motorrit kunt genieten.

4. Hoe werkt de Shoei-adapter en montagekit samen met Cardo’s communicatiesystemen?

De Shoei-adapter en montagekit werken naadloos samen met Cardo’s communicatiesystemen om motorrijders een hoogwaardige en betrouwbare communicatie-ervaring te bieden. Hieronder volgt een gedetailleerde uitleg over hoe deze twee apparaten samenwerken:

1. Installatie: De Shoei-adapter en montagekit zijn eenvoudig te installeren op je Shoei-helm. Met behulp van de meegeleverde instructies kun je de kit snel en gemakkelijk aan je helm bevestigen. De adapter is ontworpen om stevig op de helm te blijven zitten, zelfs tijdens lange ritten of bij hoge snelheden. Zorg ervoor dat je de instructies zorgvuldig opvolgt om een optimale installatie te garanderen.

2. Verbinding: De Shoei-adapter maakt verbinding met het Cardo communicatiesysteem door middel van Bluetooth-technologie. Zodra de adapter correct is geïnstalleerd, kun je het Cardo-systeem koppelen aan je smartphone of ander Bluetooth-apparaat. Hierdoor kun je telefoongesprekken voeren, naar muziek luisteren of spraakgestuurde navigatie-instructies ontvangen terwijl je onderweg bent. De set-up is eenvoudig en intuïtief, waardoor je binnen enkele minuten aan de slag kunt.

3. Functionaliteit: Met de Shoei-adapter en montagekit kun je genieten van talloze functies van het Cardo-communicatiesysteem. Dit omvat bijvoorbeeld het voeren van groepsgesprekken met andere motorrijders die ook een Cardo-systeem hebben, het delen van muziek tussen rijders, het ontvangen van veiligheidsmeldingen en het bedienen van de headset met behulp van je stem. Met deze combinatie kun je veilig en gemakkelijk communiceren terwijl je je aandacht op de weg houdt.

5. Voordelen en functies van de Shoei-adapter en montagekit

De Shoei-adapter en montagekit bieden diverse voordelen en functies die de gebruikerservaring van uw Shoei-helm aanzienlijk kunnen verbeteren. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten overwegen om deze producten aan te schaffen:

Compatibiliteit met verschillende communicatiesystemen: De Shoei-adapter en montagekit zijn ontworpen om naadloos te werken met verschillende communicatiesystemen, waaronder Bluetooth-headsets. Dit stelt u in staat om eenvoudig verbinding te maken met uw smartphone of andere apparaten om onderweg handsfree te bellen, naar muziek te luisteren of GPS-navigatie te volgen. Met deze adapter en montagekit kunt u probleemloos communiceren zonder uw veiligheid in gevaar te brengen.

Eenvoudige installatie: Met de Shoei-adapter en montagekit kunt u uw communicatiesysteem moeiteloos op uw helm bevestigen. De kit wordt geleverd met alle benodigde onderdelen en instructies, zodat u snel aan de slag kunt. De installatie vereist geen technische kennis of gereedschap, waardoor het proces snel en gemakkelijk is. Zo kunt u binnen enkele minuten genieten van de functionaliteit van uw communicatiesysteem.

Verbeterde veiligheid en gemak: Door uw Shoei-helm uit te rusten met de adapter en montagekit kunt u genieten van een verbeterde veiligheid en gemak tijdens het rijden. U hoeft uw helm niet meer af te nemen om uw telefoon te beantwoorden of uw muziek aan te passen. Met de handsfree functionaliteit kunt u uw ogen op de weg houden en uw aandacht richten op het rijden. Bovendien kunt u met de knoppen op de communicatie-eenheid eenvoudig oproepen beantwoorden of muziek pauzeren zonder uw handen van het stuur te halen.

6. Compatibiliteit en installatie-instructies voor de Shoei-adapter en montagekit

De Shoei-adapter en montagekit zijn ontworpen om een naadloze integratie tussen uw helm en andere apparaten of accessoires mogelijk te maken. Hier zijn enkele belangrijke punten om rekening mee te houden bij het controleren van de compatibiliteit en het installeren van deze producten:

Compatibiliteit:

 • Controleer of uw Shoei-helm geschikt is voor de adapter en montagekit. Raadpleeg de handleiding van uw helm of neem contact op met de fabrikant voor specifieke informatie.
 • Zorg ervoor dat uw helm beschikt over de juiste bevestigingspunten en uitsparingen voor de adapter en montagekit.
 • Controleer of uw apparaat of accessoire compatibel is met de Shoei-adapter en montagekit. Raadpleeg de handleiding van het apparaat of neem contact op met de fabrikant voor meer informatie.

Installatie-instructies:

 • Volg de bijgevoegde installatie-instructies zorgvuldig om ervoor te zorgen dat de adapter en montagekit correct worden geïnstalleerd.
 • Zorg ervoor dat u de juiste gereedschappen bij de hand heeft voor de installatie, zoals schroevendraaiers of inbussleutels.
 • Controleer na installatie of de adapter en montagekit stevig zijn bevestigd en geen losse onderdelen bevatten.

Aanbevelingen:

 • Wij raden aan om de compatibiliteit te testen en de installatie uit te voeren voordat u het product in gebruik neemt.
 • Lees altijd de handleidingen en instructies van alle betrokken producten voordat u begint met de installatie.
 • Neem bij twijfel contact op met de fabrikant of een professionele winkel voor advies of hulp bij de installatie.

7. Klantbeoordelingen en feedback over de nieuwe accessoires van Cardo Systems

Op zoek naar feedback over de nieuwe accessoires van Cardo Systems? Hier vindt u enkele klantbeoordelingen en meningen over onze nieuwste producten. Lees verder om te ontdekken wat anderen te zeggen hebben:

Klantbeoordelingen

 • “Ik ben zeer tevreden met de nieuwe accessoires van Cardo Systems. De geluidskwaliteit van de speakers is uitstekend en ze zitten erg comfortabel in mijn helm. Ook de draadloze verbinding met mijn telefoon werkt perfect. Een echte aanrader!” – John
 • “De nieuwe microfoon is een enorme verbetering ten opzichte van het vorige model. De spraakopname is veel helderder en mijn gesprekspartner kan mij veel beter verstaan. Ik ben erg blij met deze upgrade.” – Maria
 • “Ik was op zoek naar nieuwe mounting brackets voor mijn Cardo-systeem en ik ben blij dat ik de nieuwe accessoires heb gevonden. Ze zijn zeer eenvoudig te installeren en zorgen voor een stevige bevestiging van de units op mijn helm. Uitstekende kwaliteit!” – Robert

Feedback

 • Veel klanten zijn erg tevreden met de verbeterde geluidskwaliteit van de nieuwe speakers. Ze geven aan dat gesprekken duidelijker worden weergegeven en dat muziek en navigatie-instructies nu veel beter klinken. Dit verhoogt het rijplezier en de veiligheid tijdens het motorrijden.
 • De gebruiksvriendelijkheid van de draadloze verbinding met smartphones wordt ook door klanten geprezen. Het koppelen van de apparaten gaat snel en eenvoudig, en de verbinding blijft stabiel tijdens het rijden.
 • Klanten vinden de nieuwe bevestigingsbeugels stevig en betrouwbaar. Ze houden de units veilig op hun plaats, zelfs bij hoge snelheden en ruwe omstandigheden. Dit voorkomt trillingen en zorgt voor een comfortabele ervaring.

8. Waar en wanneer zijn de Shoei-adapter en montagekit verkrijgbaar?

De Shoei-adapter en montagekit zijn verkrijgbaar bij verschillende winkels en online retailers. Hier zijn enkele plaatsen waar je ze kunt kopen:

 • Shoei-website: Je kunt de Shoei-adapter en montagekit rechtstreeks kopen via de officiële Shoei-website. Ze bieden een veilige en gemakkelijke bestelervaring, met de mogelijkheid om je bestelling wereldwijd te laten bezorgen.
 • Motorfietswinkels: Veel motorfietswinkels verkopen de Shoei-adapter en montagekit. Je kunt langs gaan bij je lokale winkel en vragen of ze deze accessoires op voorraad hebben. Dit kan handig zijn als je de adapter en montagekit meteen wilt bekijken voordat je ze koopt.
 • Online retailers: Er zijn verschillende online retailers die de Shoei-adapter en montagekit aanbieden. Populaire websites zoals Amazon, eBay en motorfietsonderdelenwinkels hebben mogelijk deze accessoires op voorraad. Zorg ervoor dat je de betrouwbaarheid en beoordelingen van de verkoper controleert voordat je een aankoop doet.

Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid van de Shoei-adapter en montagekit kan variëren afhankelijk van de locatie en de winkelvoorraad. Het is altijd raadzaam om van tevoren contact op te nemen met de winkel om er zeker van te zijn dat ze deze accessoires op voorraad hebben voordat je een lange reis maakt.

De Shoei-adapter en montagekit zijn ontworpen om aan de behoeften van Shoei-helmdragers te voldoen, en ze kunnen een waardevolle aanvulling zijn op je motoruitrusting. Of je nu een nieuwe Shoei-helm hebt gekocht of je huidige helm wilt upgraden, deze accessoires kunnen je helpen om je helm te voorzien van extra functionaliteit en gemak. Bezoek een van de genoemde locaties om de Shoei-adapter en montagekit te kopen en geniet van een nog betere rijervaring met je Shoei-helm.

Veel gestelde vragen met antwoorden (Q&A)

Q: Wat heeft Cardo Systems onlangs aangekondigd?
A: Cardo Systems heeft onlangs aangekondigd dat ze een speciale Shoei-adapter en een nieuwe montagekit op de markt zullen brengen.

Q: Wat is de functie van de speciale Shoei-adapter?
A: De speciale Shoei-adapter is ontworpen om de integratie van Cardo-communicatiesystemen met Shoei-helmen te verbeteren. Met deze adapter kunnen rijders naadloos een Cardo-communicatiesysteem op hun Shoei-helm bevestigen.

Q: Wat zijn de voordelen van de speciale Shoei-adapter?
A: De speciale Shoei-adapter zorgt voor een stevige en veilige bevestiging van het Cardo-communicatiesysteem op Shoei-helmen. Het minimaliseert ook het risico op trillingen en windgeruis tijdens het rijden, waardoor de geluidskwaliteit van het communicatiesysteem wordt verbeterd.

Q: Wat houdt de nieuwe montagekit in?
A: De nieuwe montagekit is een accessoire dat wordt geleverd bij de speciale Shoei-adapter. Het bevat alle benodigde elementen voor een eenvoudige installatie van het Cardo-communicatiesysteem op een Shoei-helm.

Q: Voor welke helmen is de Shoei-adapter geschikt?
A: De speciale Shoei-adapter is compatibel met diverse modellen van Shoei-helmen, waaronder de populaire RF-serie en de Neotec II-serie.

Q: Waarom is deze aankondiging belangrijk voor motorrijders?
A: Deze aankondiging is belangrijk voor motorrijders omdat het de connectiviteit en gebruiksvriendelijkheid van Cardo-communicatiesystemen met Shoei-helmen verbetert. Hierdoor kunnen motorrijders gemakkelijker communiceren tijdens het rijden en profiteren van een betere geluidskwaliteit.

Q: Wanneer zullen de speciale Shoei-adapter en de nieuwe montagekit beschikbaar zijn?
A: De speciale Shoei-adapter en de nieuwe montagekit zijn vanaf nu beschikbaar voor aankoop bij geautoriseerde dealers van Cardo Systems.

Bedankt voor het lezen van ons artikel over de speciale Shoei-adapter en nieuwe montagekit die Cardo Systems heeft aangekondigd. Met deze nieuwe accessoires biedt Cardo Systems een verbeterde en gemakkelijkere manier om hun geavanceerde communicatiesystemen te integreren met Shoei-helmen.

Deze nieuwe adapter en montagekit zijn speciaal ontworpen om een naadloze integratie mogelijk te maken tussen Cardo’s communicatiesystemen en Shoei-helmen, waardoor motorrijders kunnen genieten van een betrouwbare en hoogwaardige audiokwaliteit tijdens het rijden. Met de Shoei-adapter kunnen gebruikers hun Cardo communicatiesysteem eenvoudig bevestigen aan hun Shoei-helm, zonder concessies te doen aan het comfort en de veiligheid.

Cardo Systems, een toonaangevend merk op het gebied van communicatietechnologie voor motorrijders, staat bekend om zijn innovatieve producten die de rijervaring aanzienlijk verbeteren. Met deze nieuwe accessoires bewijst Cardo Systems opnieuw zijn toewijding aan het leveren van hoogwaardige producten die voldoen aan de behoeften van motorrijders over de hele wereld.

Wij hopen dat deze aankondiging van Cardo Systems over hun speciale Shoei-adapter en nieuwe montagekit nuttig is geweest en dat het uw keuze voor een geavanceerd communicatiesysteem vergemakkelijkt. Blijf op de hoogte van Cardo Systems voor meer innovatieve producten en oplossingen om uw motorervaring te verbeteren.

Rate this post

Plaats een reactie