Killerbee schakelbrommer en scooter merk

killerbee-logoSinds 2004 heeft Killerbee een sterke aanwezigheid gevestigd op de Europese scooter- en brommermarkt. Met een reputatie voor innovatie en kwaliteit, staat dit merk bekend om zijn brede scala aan voertuigen die zijn ontworpen om aan verschillende behoeften en smaken te voldoen. Killerbee werkt uitsluitend samen met hoog gekwalificeerde producenten die hun naam en expertise hebben bewezen in deze sector. De ontwikkeling van hun voertuigen loopt zelfs voor op die van veel traditionele ‘Europese’ merken.

 

Het Killerbee Assortiment

Onder de Killerbee-modellen vinden we verschillende categorieën, zoals benzinescooters, schakelbrommers en elektrische scooters. Allemaal vervaardigd met oog voor detail en uitstekende prestaties. Binnen het assortiment vinden we onder andere de Killerbee Custom, de Torino en de VXL, die opvallen door hun op maat gemaakte ontwerpen. De Luxe, Sport en Specials modellen bieden een breed scala aan mogelijkheden, gericht op verschillende soorten rijders.

 

Elektrische Modellen van Killerbee (KB)

Voor liefhebbers van elektrische mobiliteit heeft Killerbee de Electrico, Electrica en E-Chopper, die niet alleen efficiënt en milieuvriendelijk zijn, maar ook een modern en trendy design hebben. Daarnaast biedt Killerbee de elektrische Fatbike aan, een voertuig dat zowel robuust als stijlvol is, en perfect voor liefhebbers van elektrisch fietsen.

 

De Schakelbrommers van Killerbee

Killerbee heeft ook een reeks schakelbrommers onder de F-serie, met de F21, F31, F51, F66 en F99, elk met zijn eigen unieke kenmerken en voordelen. En het nieuwste model welke een crossmodel off-road enduro model is, is de Killerbee DB50.

 

Kwaliteit voor een Scherpe Prijs

Bovendien biedt Killerbee al deze voertuigen aan tegen zeer scherpe prijzen, waardoor kwaliteit en stijl toegankelijker worden voor iedereen. Met Killerbee bent u verzekerd van een betrouwbaar, trendy en kosteneffectief vervoermiddel, ongeacht uw behoeften of voorkeuren.

Killerbee dealers en verkooppunten

  • Fastfuriousscooters (Zuid Holland)
  • premiumscooters (Gelderland)
  • ritoscooters (Noord Holland)
  • bergscooters (Gelderland)

 

Korte omschrijving van de modellen

Killerbee F31 schakelbrommer

killerbee-f31-schakelbrommer

De Killerbee F31 is een sportieve schakelbrommer, die sterk lijkt op een motor. Dankzij het injectie uitgeruste 4-takt motorblok is deze brommer zuinig en prestatiegericht. De F31 is beschikbaar in zowel een 125cc als een 50cc variant, met alle onderdelen, behalve het motorblok, identiek. De constructie is ontworpen voor snelheden boven de 100 km/u, wat de 50cc variant extra robuust maakt. Met 17-inch sportvelgen, brede banden voor meer grip en krachtige schijfremmen, combineert de F31 sportiviteit met controle. De indrukwekkende wegligging en dubbele schokbrekers dragen bij aan het gebruiksgemak. Kortom, de Killerbee F31 belichaamt de nieuwste technologie in schakelbrommers.

Killerbee F51 schakelbrommer

killerbee-f51-schakelbrommer

De Killerbee F51, een sportieve schakelbrommer, presenteert zichzelf als een degelijke en snelle toermotor. Deze brommer is beschikbaar als 50cc brommer en 125cc motorfiets, met als enige verschil het motorblok. De rest van de constructie, ontworpen voor snelheden tot 100 km/u, zorgt voor een uiterst robuuste schakelbrommer. De F51 valt op door zijn sportieve, agressieve karakter en volwassen uitstraling, geaccentueerd door grote zwarte sportvelgen en rode details. Met een elektronische brandstofinspuiting (EFI) biedt het motorblok superieure prestaties en zuinigheid, waardoor je tot wel 500 km kunt afleggen op één tank. De brede, volwassen banden versterken de motor-achtige look.

Killerbee F66 schakelbrommer

killerbee-f66-schakelbrommer

De Killerbee F66 is een sportieve retro schakelbrommer die voldoet aan de Euro5 normen. Deze brommer combineert het gevoel van een motorfiets met de efficiëntie van een brommer. Dankzij zijn robuuste design en het geavanceerde 4-takt 50cc motorblok met 5 versnellingen, biedt de F66 zowel snelheid als comfort. De brommer heeft een imposante tankinhoud van 12 liter, wat lange afstanden mogelijk maakt. Daarnaast beschikt de F66 over een elektrische start en een hydraulisch remsysteem voor optimale controle. Het sportieve en toch retro uiterlijk wordt geaccentueerd door de grote wielen en een comfortabel zadel, ideaal voor zowel de bestuurder als de passagier.

Killerbee F99 schakelbrommer

killerbee-f99-schakelbrommer

De Killerbee F99 is een 50cc schakelbrommer die eruitziet en klinkt als een motor. Dit model, ontworpen als een 125cc motorfiets maar voorzien van een 50cc motorblok, heeft 17-inch wielen, hydraulische remmen en grote remschijven voor uitstekende rijeigenschappen en remprestaties. De F99 beschikt over een stevig stalen frame en zware achterbrug voor extra duurzaamheid. Zijn 4-takt injectiemotorblok biedt snelle starts en voldoet aan de EURO5 norm. Met functies als LED-verlichting, ruimte voor een passagier en een digitaal dashboard, is de F99 een zeer modern en sportief model.

Killerbee DB50 schakelbrommer

killerbee db-50 schakelbrommer

In het hart van de stad verschijnt een avonturier op de gloednieuwe Killerbee DB50, een schakelbrommer die meer dan transport biedt; het is vrijheid op wielen. Zijn opvallende design, geïnspireerd door de legendarische Derbi, trekt bewonderende blikken. Onderweg geniet hij van de krachtige 49cc motor van de Killerbee DB-50 en de soepele bediening door de 17-inch wielen. De LED-verlichting snijdt door de nacht, terwijl het comfortabele buddyseat hem en zijn passagier stevig omarmt. Elke straat wordt een nieuw avontuur met de Killerbee DB50, een symbool van stijl en avontuur.

 

Killerbee XRP500 Fatbike

killerbee-fatbike-xrp500

De Killerbee XRP500 eFatbike is uniek, een kruising tussen een e-bike en een e-scooter. Deze ‘fatbike’ heeft dikke banden, een zacht zadel en een stoer design. Het is geen gewone e-bike of e-scooter; het heeft trappers en is elektrisch ondersteund. Dit model heeft een robuust frame, 20-inch wielen en een opvallend motorfiets-geïnspireerd ontwerp. Het heeft een elektromotor en een accu voor soepel rijden. Dankzij de 250W motor en Li-ion accu, kan de eFatbike tot 150 kilometer trapondersteuning bieden op één lading. Het heeft ook 7 versnellingen, hydraulische schijfremmen, en LED-verlichting. Het is een opvallende, plezierige tweewieler, ideaal als alternatief voor een snorscooter.

Rate this post

Plaats een reactie